Info WS presenters

Workshop på Nordisk kongres i synspædagogik den 5.-7. maj 2021

Tak for at du vil holde en workshop på den Nordiske kongres. Vi sætter stor pris på at du vil dele din viden og erfaringer med kollegaer inden for synsområdet i Norden! Venligst udfyld formularen nedenfor.

Formular til at holde workshop på Nordisk Kongres i Synspædagogik 2021

Workshoppen er på 45 minutter. Det er frit for dig som workshopholder at planlægge hvordan du vil præsentere indholdet eksempelvis i form af:

  • Forelæsning
  • Diskussion
  • Dialogbaseret
  • Præsentation af undervisningsmateriale eller andet materiale
  • Præsentation af teknologi, apps eller lignende
  • Praktiske øvelser

Eller gerne en kombination af ovenstående.

I workshoplokalerne vil der være projektor og tilgang til computer. Det er således muligt at have din præsentation med på et USB-stik. Det er også muligt at medbringe egen computer. Alt andet udstyr som du vil anvende tager du selv med, som eksempelvis adapter til iPad eller lignende.

For at få den bedste tilgængelighed for alle deltagere på kongressen er det ønskværdigt at fave PowerPoint slides på engelsk. Derudover er det muligt at holde workshoppen på engelsk, men det er ikke et krav. Vi beder jer også at tænke på, at vi har deltagere, som har en synsnedsættelse og at hvis I anvender PowerPoint ikke glemmer at fortælle, hvad der vises på billederne.

Hvis du har spørgmål omkring din workshop kan du kontakte nedenstående kontaktpersoner for de respektive lande:

Följ oss på sociala medier